Deze week is het dan zover. Vanaf vandaag kan iedere kiesgerechtigde stemmen voor een nieuwe gemeenteraad. Tijd om de verkiezingsprogramma’s er nog eens bij te pakken. Opvallend is dat Schiermonnikoogs Belang met heel concrete plannen en voorstellen komt op het gebied van leefbaarheid, duurzaamheid, wonen, onderwijs, zorg, cultuur, toerisme en verkeer.We hopen dat de uitslag van de verkiezingen ervoor zorgt dat we niet alleen in de raad, maar ook in het college kunnen werken aan de uitvoering van deze plannen. Schiermonnikoogs Belang laat met trots weten dat Ilja Zonneveld onze kandidaat-wethouder is bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ilja is erg begaan met de eilander natuur, de Waddenzee en de bedreigingen daarvan en heeft zich de afgelopen raadsperiode mede hiervoor ingezet. Ze speelde de afgelopen vier jaar een heel actieve en constructieve rol in de raad en staat met beide benen middenin de eilander samenleving. Ilja is op Schiermonnikoog werkzaam in de toerismesector en maakt samen met haar man en twee kinderen deel uit van een fijn gezin. We hebben er alle vertrouwen in dat zij in een nieuw college op haar plaats is en veel voor ons eiland kan betekenen.

Ilja Zonneveld
Ilja Zonneveld is kandidaat-wethouder voor Schiermonnikoogs Belang